Zirnekļu kēksi
15 gabali
Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties. Sakuļ olu un pievieno nedaudz cukura. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas krēma pulveri un kopā ar piena maisījumu pievieno olas maisījumam. Piepilda papīra formas cepešpannā vai kēksiņu plātni. Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.
Sastāvdaļas
- Margarīns - 100.g
- Lakricas nūjiņas
- Dansukker vaniļas cukura - 1 .tējk.
- Vai kartupeļu milti - 1 1/2 .ēd.k.
- Vaniļas krēma pulveris - 2.ēd.k.
- Cepamais pulveris - 1.tējk.
- Kakao - 2.ēd.k.
- Kviešu milti - 250.ml
- Olas - 2.gab
- Dansukker niedru cukurs „demerara” - 150.ml
- Piens - 75.ml
- Krāsainas konfektes