Auzu pārslu kārtojums
Sastāvdaļas:
- Saldais krejums 35%
- Auzu pārslas
- Cukurs
- Dažādas ogas
Pagatavošana:
No sākuma apgrauzdējam auzu pārslas, kam pievienojam arī cukuru,
lai tās nedaudz apkaramelizējas. Neaizmirstam tās visu laiku
maisīt, lai nepiedegtu. Gatavās karamelizētās auzu pārslas izberam
no pannas kādā traukā, kur tās varētu ātrāk atdzist.
Tālāk ķeramies pie putukrējuma putošanas stingrās putās. Ja auzu
pārslas jau ir atdzisušas, tad tās varam iemaisīt putukrējumā.
Saldo kārtojam saldējuma trauciņā. Ieliekam nedaudz putukrējumu ar
auzu pārslām, nākamo pa virsu liekam ogu kārtu un tā līdz augšai.
Dekorē ar ogām.