Biezpiens ar marmelādi un riekstiem
Biezpienu saberž, pievieno krējumu un cukuru. Marmelādi sagriež kubiņos, riekstus nedaudz apgrauzdē un sasmalcina. Biezpienu kārto deserta traukos un pārkaisa ar marmelādes kubiņiem, riekstiem un rīvētu citrona miziņu.
Pēc patikas var kārtot ar kārtām biezpiena masu, tad marmelādes gabaliņus, riekstus un atkal biezpienu. Var arī riekstus iejaukt biezpienā.
Recepte no grāmatas: Biezpiena grāmata/Edīte Sēja. - Jumava
Sastāvdaļas
- Biezpiens - 100.g
- Marmelāde (dažādās krāsās) - 3 - 4.gab
- Rieksti - 20.g
- Saldais krejums - 50.g
- Cukurs - 1.ēd.k.
- Citrona miziņa .