Siera kūka ar augļu balzamiko mērci
Sasmalciniet cepumus un samaisiet tos ar izkausētu sviestu, miltiem un vaniļu. Ar iegūto masu izklājiet cepamo veidni un ielieciet ledusskapī, lai sacietētu. Pēc tam uzlejiet virskārtu, pārklājiet ar foliju un cepiet cepeškrāsnī 180ºC temperatūrā mazliet vairāk par stundu. Pārlejiet ar cukura glazūru un garšas uzlabošanai - ar augļu balzamiko mērci.
Recepti iesaka Drogheria & Alimentari garšvielas
Sastāvdaļas
- Cepumi - 1 1/2.paciņa
- Milti - 2.karotes
- Vaniļa - 1.paciņa
- Sviests - 150.g
- Augļu balzamiko mērce
- Virskārtai:
- Olas - 4.gab
- Krējumsiers - 400.g
- Putukrējums - 200.g
- Rozīnes, apviļātas miltos - 1.sauja
- Cukurs - 4.karotes