Ogu deserts ar riekstiem un medu

Dažādās ogas, kas no vasaras saglabājušās saldētavā, liekam lietā - drīz taču būs jaunā raža!:) Gards un veselīgs būs šis veselīgais ogu, riekstu un medus saldēdiens.

FOTO: Shutterstock.com

Daļu (apmēram 3/4 glāzes) svaigo ogu saspiež ar koka karoti, pievieno sasmalcinātus riekstus, pārlej izšķīdināto medu. Pārkaisa ar atlikušajām veselajām ogām.

 

Recepte no grāmatas: Asinsgrupu diētas/sast. Jūlija Liepiņa. – Rīga: Jumava

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • svaigas ogas (dzērvenes, jāņogas, mellenes) - 1.glāze
  • Sasmalcināti rieksti - 30.g
  • ar ūdeni atšķaidīts medus - 2.ēd.k.