Latviskotā siera kūka

FOTO: Shutterstock.com

Saberž Selgas cepumus, samīca ar mīkstu sviestu,izklāj formā! Kausēto sieru saputo ar olām un 2 ēd.k. cukura un 1 tējk. vaniļas cukura,lej virsū cepumu masai forma! Liek cepeškrāsnī uz 20 min. 180 grādos! Tad izņem un atstāj uz 15 min. Samaisa krējumu ar 2 ēd.k cukura un 0.5 tējk. vaiļas cukura un liek cepeškrāsnī 10 min. 220 grādos! Vēlams 24 h noturēt ledusskapī!

Man labāk garšo, ja siera masai pieliek 3 ēd.k. cukura un 2 tējk. vaiļas cukura!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Klasiskais dzinatra kausētais siers - 3 .pac
  • Olas - 3
  • Selgas cepumi - 2 .pac
  • sviets - 200.gr
  • Cukurs - 4.ēd.k.
  • Vaniļas cukurs - 1 1/2.tējk.
  • Skābs krējums - 500.g