Latviskotā siera kūka
Saberž Selgas cepumus, samīca ar mīkstu sviestu,izklāj formā!
Kausēto sieru saputo ar olām un 2 ēd.k. cukura un 1 tējk. vaniļas
cukura,lej virsū cepumu masai forma! Liek cepeškrāsnī uz 20 min.
180 grādos! Tad izņem un atstāj uz 15 min. Samaisa krējumu ar 2
ēd.k cukura un 0.5 tējk. vaiļas cukura un liek cepeškrāsnī 10 min.
220 grādos! Vēlams 24 h noturēt ledusskapī!
Man labāk garšo, ja siera masai pieliek 3 ēd.k. cukura un 2 tējk.
vaiļas cukura!
Sastāvdaļas
- Klasiskais dzinatra kausētais siers - 3 .pac
- Olas - 3
- Selgas cepumi - 2 .pac
- sviets - 200.gr
- Cukurs - 4.ēd.k.
- Vaniļas cukurs - 1 1/2.tējk.
- Skābs krējums - 500.g