Našķis ziemas vakariem
Našķītis tievētājiem un kaloriju skaitītājiem
Pagatavošana - 35 min., 2 porcijas
Kuskusu pārlej ar pienu un uzbriedina. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno sarīvētu ābolu, kanēli, auzu pārslas. Olu sakuļ ar medu un pievieno kuskusa masai. Visu samaisa. Liek cepamajos trauciņos vai papīra kēksa formiņās. Pirms tam apakšā var pakaisīt mandeļu skaidiņas. Cep 225 grādos aptuveni 25 minūtes. ēd siltu vai aukstu. Var ēst ar saldējumu.
Recepte: Dienas Ēdieni
Sastāvdaļas
- Kuskuss - 75.g
- Auzu pārslas - 2 1/2.ēd.k.
- Piens - 100.ml
- Skābs ābols - 1.gab
- Kanēlis - 2.tējk.
- Medus - 4.tējk.
- Ola - 1.gab