Pildītās pēcsvētku kūciņas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žāvētās aprikozes sagriež un kopā ar rozīnēm nedaudz apcep medū. Augļiem pievieno saputotu saldo krējumu un biezpienu. Izmaisa.
Piparkūku mīklu izrullē šaurā garā sloksnē. Pa vidu liek pildījumu, abas malas aizloka un apgriež otrādi. Pārsmērē ar sakultu olu un pārber ar sasmalcinātām mandelēm. Sagriež gabaliņos un liek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Cep 200 C aptuveni 10-12 minūtes. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepti iesūtīja: Santa Rumba, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Piparkūkas mīklas - 400 .g
  • Aprikozes - 100.g
  • Rozīnes - 100.g
  • Medus - 1.ēdamkarote
  • Saldais krejums - 100.ml
  • Ola - 1.gabals
  • Pūdercukurs - 1.pārkaisīšanai
  • Biezpiens - 120.g
  • Mandeles - 1-2.ēdamkarotes