Pildītās pēcsvētku kūciņas
Žāvētās aprikozes sagriež un kopā ar rozīnēm nedaudz apcep medū.
Augļiem pievieno saputotu saldo krējumu un biezpienu. Izmaisa.
Piparkūku mīklu izrullē šaurā garā sloksnē. Pa vidu liek pildījumu,
abas malas aizloka un apgriež otrādi. Pārsmērē ar sakultu olu un
pārber ar sasmalcinātām mandelēm. Sagriež gabaliņos un liek uz
pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Cep 200 C aptuveni 10-12
minūtes. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Recepti iesūtīja: Santa Rumba, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Piparkūkas mīklas - 400 .g
- Aprikozes - 100.g
- Rozīnes - 100.g
- Medus - 1.ēdamkarote
- Saldais krejums - 100.ml
- Ola - 1.gabals
- Pūdercukurs - 1.pārkaisīšanai
- Biezpiens - 120.g
- Mandeles - 1-2.ēdamkarotes