Prjaņiku torte. Izmēģini!

Šī ir kūka, kuras pagatavošana un vienkārša, rezultāts - fantastisks!

Foto Inga Kļaviņa

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto Inga Kļaviņa

Prjaņikus sagriež horizontāli uz pusēm. Krējumu sajauc ar cukuru, katru prjaņika pusīti iemērc krējumā un kārto formā, arī starpas aizpilda ar mazākiem prjaņiku gabaliņiem, kārtu pārsmērē ar krējumu un virsū kārto smalkās šķēlēs sagrieztu banānu. To visu atkārto, līdz forma pilna. Virspusi dekorē ar ogām vai augļiem - vislabāk skābiem.
Torti tur ledusskapī vismaz 12 stundas. Lai labi garšo:)
Te redzama viena no manām tortes versijām:

http://foto2.inbox.lv/korsika13/16-12-2010/DSC-177911.jpg

 

Recepti iesūtīja: Inga Kļaviņa, mammamuntetiem.lvlasītāja

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • ;sokolādes vai medus prjaņiki - 750.g
  • Banāni - 5.gb.
  • 25% krējums - 900-1000.g
  • Cukurs - 2-3.ēdamkarotes
  • Ogas vai augļi dekorēšanai