Siera kūka (gatavošana pa soļiem)
-sadrupinām cepumus un sajaucam ar izkausētu sviestu.
formā ieklājam foliju un ieberam sadrupinātos cepumus.
-
-Filadelfijas sieru sajaucam ar cukuru.
-pieberam miltus
-pieberam vaniļas cukuru.
-
-visu kārtīgi sajaucam ar putojamo slotiņu vai mikseri un pieliekam
skābo krējumu.
-liekam klāt olas, bet liekam pa vienai. Katru atseviški iejaucam
iekšā.
-gatavo masu lejam pāri cepumiem.
-liekam cepeškrāsnī 160 grādos, 50 minūtes.
-Gatavs! Siekalas netek?
Klāt vēl var uztaisīt kādu skābenāku ogu mērcīti:)
Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Selgas cepumi - 1.pac
- Sviests - 1.5.ēd.k
- Filadelfijas siers - 2.pac
- Cukurs - 125.gr
- Milti - 2.ēd.k
- Skābs krējums - 200.gr
- Olas - 2.gab
- Vaniļas cukurs