Biešu čipsi šokolādē

Foto: Ilze Lipska

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Ilze Lipska

Pagājušā gadā mazliet paeksperimentēju un atklāju, cik saldas ir bietes, un cik ideāli tās iet kopā ar šokolādi. Un vēl tik skaisti izskatās. Tāpēc šis našķis noteikti ir tāds, ko es gribētu pagatavot arī Valentīndienā. 

Bietes nomazgā, nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Liek pannā un kaltē cepeškrāsnī 100-120 grādos. Atkarībā no šķēlīšu biezuma un lieluma, nost sanāks ņemt pa daļām. Tā vidēji var rēķināt, ka jācepas 2 stundām. 

Balto šokolādi izkausē, apviļā tajā biešu čipsus un pārber šokolādes skaidiņas, noliek uz pāris stundām līdz šokolāde sakalst.  Un tad ļauj kust uz mēles. :)



Vienkārši, bet laikietilpīgi gan. 

 

Recepti iesūtīja Ilze Lipska, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece


 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Bietes - 2.gab
  • Baltā šokolāde - 200.grami
  • Tumšās šokolādes skaidiņas - 1.sauja