Biešu čipsi šokolādē
Pagājušā gadā mazliet paeksperimentēju un atklāju, cik saldas ir
bietes, un cik ideāli tās iet kopā ar šokolādi. Un vēl tik skaisti
izskatās. Tāpēc šis našķis noteikti ir tāds, ko es gribētu
pagatavot arī Valentīndienā.
Bietes nomazgā, nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Liek pannā un
kaltē cepeškrāsnī 100-120 grādos. Atkarībā no šķēlīšu biezuma un
lieluma, nost sanāks ņemt pa daļām. Tā vidēji var rēķināt, ka
jācepas 2 stundām.
Balto šokolādi izkausē, apviļā tajā biešu čipsus un pārber
šokolādes skaidiņas, noliek uz pāris stundām līdz šokolāde sakalst.
Un tad ļauj kust uz mēles. :)
Vienkārši, bet laikietilpīgi gan.
Recepti iesūtīja Ilze Lipska, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Bietes - 2.gab
- Baltā šokolāde - 200.grami
- Tumšās šokolādes skaidiņas - 1.sauja