Biezpiena deserts (gatavošana pa soļiem)

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Precizējums par sastāvdaļām: 15 g želatīns (var arī bez tā); 1/3 glāzes piena, lai izšķīdinātu taja želatīnu;
cukurs, vaniļa pēc garšas.

Saldo krējumu putojam ar cukuru un vaniļu.Tad pievienojam biezpienu un rūpīgi izmaisām. Pagaršojam vai pietiekami salds. Želatīnu izšķīdinām pienā, kā rakstīts uz iepakojuma. Lejam klāt biezpiena masai. Lejam trauciņos un liekam ledusskapī, lai sastingst.
 



 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Biezpiens - 400.g
  • Saldais krejums - 200.g
  • Cukurs
  • Piens - 1/3.glāze
  • Želatīns - 15.g