Ātrais tiramisu
Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļu, pievieno maskarpones sieru, konjaku un vēlreiz uzputo. Uzvāra stipru kafiju un pielej kafijas liķieri. Cepumus strauji pamērcē kafijā un kārto deserta traukā, pēc tam liek kārtu krēma un ogu. Visu atkārto, līdz trauks pilns. Gatavu pārkaisa ar kakao un rīvētu šokolādi.
Recepte no populārākā dārza žurnāla Latvijā Dārza Pasaule
Sastāvdaļas
- Maskarpones siers - 250.g
- Saldais krejums - 200.g
- Cukurs - 2.ēd.k.
- Vaniļas cukurs
- biskvīta cepumi dāmu pirkstiņi
- stipra melnā kafija - 1.krūzīte
- moka vai cits kafijas liķieris - 2.ēd.k.
- Konjaks - 1.ēd.k.
- saldētas/svaigas avenes vai citas ogas.pēc izvēles