Jogurta kūka brīvdienām
Gatavošana:
Vispirms sadrupina cepumus traukā, pievieno ievārījumu, lai visi
cepumi saķep kopā un veido pamata kārtu. Tad jogurtam, kas ir
istabas temp. pievieno sagatavotu želatīnu un lej pāri cepumu
kārtai, tad liek ledusskapī.
Kamēr masa sacietē, tikmēr sagriežam zemenes un atkal uzbriedinām
želatīnu.
Kad želatīns gatavs, pievienojam to morsam, kas ir istabas temp. un
pieberam klāt zemenes, klājam pāri jau gatavajai jogurta masai un
atkal liekam ledusskapī.
Sastāvdaļas
- 2 paciņas želatīnu
- Bifodo zemeņu jogurtu - 2 x 400.g
- Morsu zemeņu - 1.l
- Zemenes - 700.g
- Ievārījums - 450.g
- Biezpiens - 2.paciņas