Tiramisu ar saldētām ogām
Kad aiz loga kupenas, pagatavo kādu kārumu ar vasaras garšu!
3 porcijas
Mascarpone sieru sajauc ar olu dzeltenumiem un vaniļas cukuru, līdz veidojas viendabīga masa. Deserta trauciņos ieliec pa ēdamkarotei siera masas, uz tās liec pāris ingveru cepumu un pārber ar saldētām ogām (nevajag atkausēt!). Virsū liec atlikušo krēmu. Tad trauciņus novieto ledusskapī apmēram uz četrām stundām. Pa šo laiku cepumi būs kļuvuši mīksti, un ogas arī būs atlaidušās. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām vai pārkaisa ar cukuru.
Recepte no žurnāla Veselība 2009/decembris
Sastāvdaļas
- mascarpone siers 250g
- olu dzeltenumi 2gab
- vaniļas cukurs
- cukurs pēc garšas
- saldētas ogas pēc izvēles 150g
- ingvera cepumi vai mazās piparkūkas 150g