Rabarberu pudiņš ar putukrējumu

Svaigas ogas un augļi, rupjmaize un saldais krējums.

Rabarberu pudiņš ar putukrējumu

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

  • rupjmaizes rīvmaize - 200.g
  • Rabarberi - 300.g
  • Sviests - 80.g
  • Cukurs - 80.g
  • Kanēlis - 1.ēd.k.
  • Manna - 2.ēd.k.
  • Putukrējums
  • Ogas
     

Pagatavošana
4 personām

Nomizotiem un mazos gabaliņos sagrieztiem rabarberiem pievieno sarīvēto rupjmaizi, kas sajaukta ar cukuru un kanēli. Masai pievieno sviestu un mannas putraimus, visu samaisa un liek ietaukotā cepamajā formiņā. Cep 160 grādos apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar rabarberu un zemeņu piedevām.

Pudiņš lieliski garšos ar svaigi sakultu putukrējumu, kas rotāts ar sezonas ogām.

Reklāma
Reklāma

 

Recepte: žurnāls Mūsmājas 2010/jūlijs