Zemeņu deserts
Zemenītes ar skābo krējumu.
Ap 200 g skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļas cukuru pēc garšas, līdz krējums kļuvis stingrs, krēmīgs un palielinājies apjomā.Tad iemaisam ap 300 g biezpienu, ja vēlas, var iepriekšs sablenderēt, lai ir viendabīgāks. Sagriežam gabaliņos zemenes ap 400 g (būtībā - cik vēlas) un 2 banānus iemaisām krēma masā. 1/3 glāzē piena uzbriedinam 2 tēj.k želatīnu, tad to uzsildām un izmaisām, līdz izšķīst.
Gatavo želatīnu iemaisam desertā un lejam pa trauciņiem,liekam uz vismaz 1 stundu ledusskapī.
Sastāvdaļas
- Biezpiens
- Skabais krejums
- Cukurs
- Vaniļas cukurs
- Želatīns
- Zemenes
- Banāni