Zemeņu deserts

Zemenītes ar skābo krējumu.

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Ap 200 g skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļas cukuru pēc garšas, līdz krējums kļuvis stingrs, krēmīgs un palielinājies apjomā.Tad iemaisam ap 300 g biezpienu, ja vēlas, var iepriekšs sablenderēt, lai ir viendabīgāks. Sagriežam gabaliņos zemenes ap 400 g (būtībā - cik vēlas) un 2 banānus iemaisām krēma masā. 1/3 glāzē piena uzbriedinam 2 tēj.k želatīnu, tad to uzsildām un izmaisām, līdz izšķīst.

Gatavo želatīnu iemaisam desertā un lejam pa trauciņiem,liekam uz vismaz 1 stundu ledusskapī.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
  • Skabais krejums
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Želatīns
  • Zemenes
  • Banāni