Mazie keksiņi ar šokolādes gabaliņiem un mellenēm
Mežos ienākas mellenes. Klasiskais melleņu kekss, kas papildināts ar šokolādi - īsts jūlija kārums.
1. Sviestu saputo ar cukuru un
vaniļas cukuru.
2. Pa vienai pievieno olu, turpina
putot.
3. Pievieno miltus
izsijātus, cepam pulveri un visu samaisa viendabīgā
masā.
4. Keksa formiņās saliek melleņu ogas un sakapātās šokolādes
gabaliņus un pāri pārlej mīklu.
5. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180' uz 15 minūtēm!
Labu apetīti!
Iesūtījusi Sandra Birkerte, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece
Sastāvdaļas
- Olas - 2.gab
- Cukurs - 100.grami
- Vaniļas cukurs - 1.tējkarote
- Cepampulveris - 1.tējkarote
- Sviests - 100.grami
- Milti - 200.grami
- Saldētas mellenes - 50.grami
- šokolāde sakapāta - 100.grami