Deserta torte ar marmelādi
Šī deserta torte ir no skābā krējuma - šādu vēl nebiju manījusi un garšojusi!
Sastāvdaļas:
- 500g skābā krējuma
- Rama Creme bonjour bez piedevām 1 paciņa (zila paciņa)
- 1/3-1/2 glāze cukurs (glāzes tilpums 250ml)
- vaniļas cukurs pēc garšas
- krāsainās marmelādes
- 1/2 glāze piena
- 1 paciņa želatīna
- 1 paciņa cepumi Selga brūnie, bet jūs varat ņemt kādi jums garšo
- 80g sviesta
Pagatavošana:
- Cepumus sablenderējam, pievienojam izkausētu sviestu, izmaisām un liekam traukā, izlīdzinām.
- Skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļu, līdz izveidojas stingra masa. tad pievienojam Rama Creme bonjour un vēl saputojam.
- Želatīnu iemaisām pienā, pagaidām, līdz uzbriest, tad uzsildām līdz 80grādiem un izmaisām, līdz izšķīst. Želatīnu pielejam pie krējuma un vēl saputojam.
- Marmelādi sagriežam mazos gabaliņos un iemaisām krējuma masā. Šo masu lejam uz cepumu pamatnes un liekam ledusskapī, ja vēlamies, deserta virsu arī izdekorējam.
Deserts neierasti gards!
Autore: Serjoga, Maikliņš un Natalija