Tavam svētku galdam: Rupjmaizes krēms

Ir saldēdieni, kuru pagatavošana neprasa neprātīgi daudz laika. Piemēram, šis. Dažas minūtes un saldumiņš galdā!

Šim gardajam krēmam nav jāpievieno želatīns! Foto no grāmatas Ēdieni Latvijā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šim gardajam krēmam nav jāpievieno želatīns! Foto no grāmatas "Ēdieni Latvijā"

 

 

Sastāvdaļas:

100 g sarīvētas grauzdētas rupjmaizes

puslitrs saldā krējuma

1 paciņa vaniļas cukura

nedaudz cukura

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

Saldajam krējumam pievieno cukuru, paciņu vaniļas cukuru un saputo stingrās putās. Iemaisa rupjmaizes drupatiņas. Sagatavoto masu ieliek ledusskapī un atstāj tur 5 līdz 10 minūtes.

 

Jāatceras, ka šim krēmam nav jāpievieno želatīns, jo maizes drupatas ļoti labi sabiezina putukrējumu.

 

Recepte no Zvaigzne ABC izdotās Lolitas Šelvahas grāmatas "Ēdieni Latvijā" 

 

Sastāvdaļas