Biezpiena pasha. Pavisam vienkārša recepte!

Šī recepte ir dabūta no vīra krustmātes Krievijā. Un nu jau daudzus gadus arī uz mūsu galda ir šī gardā un ļoti viegli pagatavojamā pasha.

Pashu - šo gardo kārumu - var gatavot ne tikai Lieldienās!:)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pashu - šo gardo kārumu - var gatavot ne tikai Lieldienās!:)






Šeit ir nepieciešamie produkti priekš pashas. Biezpienu nepieciešams izmalt caur gaļas mašīnu (ieteicams ir sauss biezpiens). Otreiz maļot pievieno iepiekš izvārītus olu dzeltenumus

.
Kad viss samalts, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, istabas temperatūrā sviestu. Un visu kārtīgi maisa, līdz cukurs izkūst. (Es kuļu virtuves kombainā). Pie beigām pievieno izmērcētas rozīnes un sagrieztas aprikozes. 



Kad masa labi samaisīta un cukurs izkusis. Pashu liek traukā un liek ledusskapī, lai nostāvas. Mēs gatavojam vienmēr iepriekšējā dienā. Lai nakti nostāvas. 



Lai labi garšo!

 

Iesūtījusi Ieva Zavjalova
 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Biezpiens.1 kg
  • Sviests.400g
  • Cukurs.400g
  • Olas dzeltenums.10 gab.
  • Vanilīncukurs.1 ēd.k.
  • Rozīnes.100 g
  • Žāvētas aprikozes.100 g