Rīsu pārslu sacepums

Veselīgs gardums svētdienas pusdienu galdam!

Autores foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto.

Sastāvdaļas:
1 glāze rīsu pārslas
2 glāzes piens
2 olas
150 g biezpiens
1 vidēja lieluma burkāns
1 ēd.k sviests
100g svaigais siers vai skābais krējums
vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa
4 ēd.k manna
cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas
var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas


Pagatavošana:
Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru. Ļaujam dzesēties.
Olas putojam ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.
Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.
Saputotajām olām pievienojam svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputojam.
Pievienojam mannā un izmaisam.
Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisam.
Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.

 

AutoreSerjoga, Maikliņš un Natalija

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas