Gardais rabarberu rausis
Rabarberu rausis, kura mīkla gatavota no kefīra!
Sastāvdaļas:
2 olas
1 krūze kefīra
2 krūzes miltu
1 krūze cukura
pustējkarote sodas
500.gr krējuma
un vel pus krūzites cukura.
rabarberi
kanēlis
Gatavošana:
1. Bļodiņā iesit divas olas un pievieno krūzi kefira, kā arī sodu un krūzi cukura.Tad to visu samaisa ar mikseri. Tad pievieno miltus un atkal visu kārtīgi samaisa ar mikseri.
2. Cepamajā pannā ielej mazliet eļļas un izsmērē. Tad ielej sagatavoto mīklu un pārkaisa to ar sagrieztajiem rabarberiem.
3. Tad samaisa krējumu ar cukuru atsevišķā traukā un pārlej pāri rabarberiem, kas ir uz cepamās pannas. Kad tas ir izdarits pārkaisa vēl tam visam kanēli un nedaudz cukura. Cep 200.grādos 25.min.