Muslis ar zemenēm un biezpienu

Muslis brīnišķīgi garšos kopā ar svaigām ogām un biezpienu.

Gatavojam musli mājās paši! Foto: Žurnāls Dienas ēdieni

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavojam musli mājās paši! Foto: Žurnāls Dienas ēdieni

1 porcija

Sastāvdaļas:

250 g biezpiena

200 g zemeņu

1. tējk. citrona sulas

2 - 3 ēd.k. cukura

2 - 3 tējk. apelsīnu sulas

50 g muslis

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana: 

1. Zemenēm pievieno cukuru, nedaudz apelsīnu sulas un sablendē. Pāris zemeņu atstāj nesablendētas. 2. Trauciņā ieber bizpienu, piespiež citrona sulu un samaisa. 

3. Biezpienu pārlej ar sablendēto zemeņu masu. Pa virsu uzliek veselās zemenes un pārkaisa ar musli. Rotā ar piparmētru lapiņām. 

 

 Recepte: Dienas Ēdieni

 

Sastāvdaļas