Ābolu kūka "Kristīne"
Olas sakuļ ar cukuru.
Pievieno 3 sarīvētus ābolus un pienu.
Visu izmaisa un liek klāt miltus.
Miltus likt tik daudz, lai mīkla nebūtu pārāk bieza un pārāk
šķidra.
Paņem cepešpannu, ietauko vai tai virsū var uzlikt cepampapīru.
Pamatni iepilda ar miklu un atlikušos 2 ābolus sagrieā
strēmelēs.
Kad āboli ir sagriezti, tos skaisti novieto virsū mīklai.
Uzber virsū cukuru, kas sajaukts ar kanēli.
Un liek cepties 180 grādos 30-40 min.
Iesūtījusi Kristīne
Apsīte, konkursa "Divlatu
vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Āboli - 5.gab
- Olas - 3.gab
- Piens vai rūgušpiens - 500.ml
- Milti .pēc acumēra
- Vaniļas cukurs, kanēlis
- cukurs.pēc garšas
- Eļļa vai sviests
- Cepamais papirs