Augļu salāti - spridzeklis
Gardi, svaigi, veselīgi!
Sastāvdaļas:
1 ābols
1 bumbieris
3 kivi
1 apelsīns
1/2 citrona sula
mazā bundža konservēti persiki
1 tēj..k svaigi rīvēta ingvera
1 ēd.k medus
1 ēd.k cukurs
250ml auzu pārslas
pēc vēlēšanās rieksti sēkliņas
1 liels burkāns
Pagatavošana:
Ābolu, bumbieri, kivi, apelsīnu samizojam un sagriežam mazos gabaliņos. Aplejam ar citrona sulu. Sarīvējam uz smalkās rīves burkānu, pievienojam augļiem.
Uz pannas liekam medu, pievienojam cukuru, izkausējam, pievienojam auzu pārslas un riekstus, sēkliņas. Izmaisām, atdzesējam.
Persikus sablenderējam ar svaigi rīvētu ingveru.
Augļu salātus samaisam ar pārslām tieši pirms pasniegšanas, uzlejam persiku mērcīti.
Autore: Serjoga, Maikliņš un Natalija