Biezpienkūka ''Kārums'' ar šokolādes glazūru
Kūkas pamatā cepumi un biezpiens.
Sasmalcinātus cepumus sajauc ar mīkstu sviestu. Cepamtrauku izklāj ar ietaukotu cepampapīru. Cepumus izliek pa visu trauku.
Biezpienu ar olu dzeltenumiem, vaniļas cukuru, miltiem un cukuru sastrādā masā, beigās iecilā saputotus olu baltumus. Masu liek uz cepumu kārtas, nolīdzina. Cep 170 grādos, līdz virsiņa brūna.
Ūdeni sasilda, pieliek šokolādi, sviestu un pūdercukuru, kausē ūdens peldē. Gatavo biezpienmaizi pārlej ar glazūru, atdzesē.
Sastāvdaļas
- Biezpiens - 500.gr
- Sviests - 100.gr
- Cepumi - 200.gr
- Melnā šokolāde - 100.gr
- Olas - 4 .gab
- Cukurs - 1.glāze
- Milti - 2 .ēd.k.
- Ūdens - 3 .ēd.k.
- Sviests - 2.ēd.k.
- Pūdercukurs - 2.ēd.k.
- Vaniļas cukurs