Smilšu cepumi ar ingveru

Svētku cepumi

Mazs našķis vienmēr noderēs. Foto: Imants Ķīkulis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazs našķis vienmēr noderēs. Foto: Imants Ķīkulis

Sastāvdaļas:

200 g mīksta sviesta

100 g cukura

2 tējk. malta ingvera

smalki rīvēta miziņa no 1/2 apelsīna

1 ola

350 g miltu

cukura glazūra rotāšanai

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem. Sakul sviestu ar cukuru, ingveru un apelsīna miziņu. Iejauc olu. Iemīci miltus. Mīklu izrullē aptuveni 3 mm biezu, izspied vēlamās formas cepumus un cep aptuveni 10 - 12 minūtes. Vari rotāt ar cukura glazūru, kam pievieno pārtikas krāsvielas.

 

Recepte: žurnāls 100 labi padomi 2010/12


 

Sastāvdaļas