Mafini ar ābolu gabaliņiem un kefīru

Vienkārša mafinu recepte.
Lieliska kēksiņu recepte!

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska kēksiņu recepte!

45 minūtes, 45 mafini

 

Sastāvdaļas:

200 ml cukura

2 āboli, nomizoti, sagriezti kubiņos

3 ēd. k. augu eļļas (ne olīvu)

50 ml paniņu vai kefīra

3 olas

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Reklāma
Reklāma

450 ml miltu

2 tējk. cepamā pulvera

1/2 tējk. sodas

1/2 tējk. malta kanēļa

šķipsniņa sāls

 

Pagatavošana:

  1. Sajauc 300 ml miltu ar cepamo pulveri, sodu, sāli un kanēli.
  2. Sajauc sagrieztos ābolus ar atlikušajiem 150 ml miltiem.
  3. Sakuļ cukuru un eļļu, pievieno paniņas vai kefīru, olas un vaniļu.
  4. Pievieno ar garšvielām sajauktos miltus.
  5. Mīklā iemaisa ābolus.
  6. Sadala 12 mafinu formās.
  7. Cep 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.
  8. Atdzesē 10 minūtes, izņem no formām.

Saistītie raksti