Muss. Gardums no šokolādes
Izcils gardums...
4 personām
Gatavo: 20 minūtes + 2 stundas atdzesēšanai
Nepieciešams:
100 g melnās šokolādes
2 ēdk. Amaretto liķiera
100 ml saldā krējuma
2 olu dzeltenumi
1 olas baltums
Gatavo:
1. Sagatavo šokolādes masu. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Pieliec olu dzeltenumus un maisi, līdz veidojas spīdīga un viendabīga masa. Sakul vieglās putās saldo krējumu un kopā ar liķieri arī iejauc šokolādes masā. Tīrā traukā saputo olas baltumu maigās putās un lēnām iecilā šokolādes masā.
2. Sadali porcijās un atdzesē. Kārto musu trauciņos, kuros pasniegsi, un liec ledusskapī uz divām stundām.
Recepte: žurnāls Labu Apetīti!