Mājas trifeles - recepte

Našķis no cepumiem, kakao un marmelādes. 

FOTO: Shutterstock.com

Izkausējam sviestu. Samaisām kopā ar kakao. Sadrupina Selgas cepumus (dažus atstāj sadrupinātus vēlākai vajadzībai) un pievieno marmelādes sagrieztus gabaliņus. Masu var sajaukt arī ar žāvētiem augļiem.
Visu kopā sajauc, līdz izveidojas stingra masa. Tad atstātajās cepuma drupačās apvārta izveidotās konfektes lodītes. Liek uz folija un atdzesē ledusskapī. Ēst var nākamajā dienā. Labu apetīti!!!
p.s. Kā marmelādi var izmantot arī smiltērkšķus, kā kuram garšo.
 

 Recepti iesūtīja: Jolanta SelezņevaIdeālo konfekšu un našķu recepšu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Kakao pulveris - 1 pac..500g
  • Sviests - 1 pac..180g
  • Selgas cepumi - 1 pac..-
  • Marmelāde dzeltena - 1pac..-
  • Marmelade krasaina - 1 pac..-