Mandeļu konfektes. Noderēs arī pusdienu kārbiņai!
Konfektes var būt arī veselīgas! Piemēram, šīs mandeļu konfektes ar medu. Recepte no restorāna “Re:Restaurant” šefpavāra Pāvela Skopas krājumiem.
Vasarā, kad mammamuntetiem.lv kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014” rīkoja Ģimenes dienas, ciemos bijām uzaicinājuši dabiskās veselības atjaunošanas centru “ReCure”, kura meistari bērniem mācīja gatavot gardas un veselīgas konfektes pēc šefpavāra Pāvela Skopas receptes.
Sastāvdaļas:
Mandeļu milti 300g (mandeļu milti ir nopērkami, taču tos vari pagatavot arī mājās - vienkārši samaļot mandeles)
Medus 4 ēd.k.
Citrona sula
Maltas aprikozes 100g
Kakao pulveris - apviļāšanai
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc. Veido nelielas bumbiņas, klucīšus vai citas figūriņas un konfektes gatavas! Pēc izvēles tās var apviļāt kakao pulverī.
Foto: Aigars Hibneris, speciāli mammamuntetiem.lv; Roberts Vidzidskis