Lieldienu pashas recepte

Mēs esam pieraduši, ka vienmēr viss ēdiens tiek pagatavots pirms svētkiem, taču, lai sajustu svētku burvību, gatavotprieku liksim lietā svētkos - Lieldienās!

Augļus pievieno tik daudz, skatoties, cik ļoti tev tie garšo!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Augļus pievieno tik daudz, skatoties, cik ļoti tev tie garšo!

Sastāvdaļas:

  1. Biezpiens - 650 g
  2. vaniļas cukurs
  3. Olas - 4 gab.
  4. Sviests - 150 g
  5. Cukurs - 150 g
  6. Saldais krējums - 150 g
  7. Citrona sulai - 1/2 citrona
  8. Citrona miziņa

Gatavošana:

  • Uzkarsē saldo krējumu, tajā izkausē sviestu.
  • Pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru un biezpienu.
  • Vāra (to neuzvārot), līdz izveidojas viendabīga masa. To karsē ~ 15 minūtes.
  • Tad pievieno citrona sulu, miziņu, žāvētus augļus (sagrieztus, pēc izvēles).
  • Saloka vairākās kārtās marli, tajā lej masu (apakšā nolikta bļoda).
  • To sasien sainītī, tad liek nospiesties, līdzīgi kā Jāņu sieru.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Saistītie raksti