Cepam ābolmaizi!

Šis gardums noteikti ir tāds, kurš ir pavisam vienkārši pagatavojams, taču tajā pašā laikā ir gardāks nekā pati dārgākā konditorejas kūka. Iedves sevī rudenīgāku noskaņu!

Sarīko sev lielisku launagu pie tējas tases!

FOTO: Shutterstock.com

Sarīko sev lielisku launagu pie tējas tases!

Sastāvdaļas:

Biskvītam

  • 6 olas
  • 6 ēd.k. cukura
  • 6 ēd.k. miltu

Pārliešanai

  • 3 olas
  • 4 ēd.k. skāba krējuma
  • 100 g cukura
  • kanēlis
  • āboli

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Biskvītam - saputo olas stingrās putās, tad lēnām iecilā miltus.
  • Šo mīklu lej ar cepampapīru izklātā pannā, pa virsu kārto nomizotus, šķēlītēs sagrieztus ābolus.
  • Ābolus nedaudz pārkaisa ar cukuru un kanēli.
  • Pārliešanai saputo olas ar krējumu un cukuru.
  • Kad biskvītam āboli ir sakārtoti virsū, cepešpannu liek cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm, lai pacepās.
  • Tad to izņem un pārlej olu - krējuma maisījumu.
  • To pārkaisa ar kanēli.
  • Cep cepeškrāsnī gatavu.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas