Aveņu-rīsu saldais krēms - iepriecini savas garšas kārpiņas!

Ja mājās ir saldētas avenes vai vēl labāk - jebkuras citas saldas un svaigas ogas, liekam tās lietā - gatavojam saldo krēmu!

Šāda veida saldos kremus var ēst ar pašgatavotu gardu ķīseli!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šāda veida saldos kremus var ēst ar pašgatavotu gardu ķīseli!

Sastāvdaļas:

  1.  0.5 l saldā krējuma
  2.  200 g cukura
  3. 2 ēd.k. želatīna
  4. 1 glāze sablenderētu aveņu + 2 ēd.k. cukura
  5. vaniļas cukurs

 

 

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

Saldo krējumu puto ar cukuru un vaniļas cukuru. Oecilā izvārītus rīsus un sablenderētās avenes ar cukuru. Beigās iecilā uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu, kuru liek edusskapī, lai saželē.

Šādu saldēdienu pasniedz ar ābolu-rozīņu ķīseli.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas