Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā

Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm.

FOTO: Shutterstock.com

 

 Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu  uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Atsevišķā trauciņā sajauc brūno  cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas. Liek krāsnī  cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā. Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas,  sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas