Ātrais saldais našķis – medū cepts banāns

Kad mājās garšīga nekā nav, bet ļoti gribas kaut ko saldu un turklāt vēl arī viegli pagatavojami un viegli apēdamu, pagatavo banānu šķēlītes medū.

Lai garša nebūtu pārāk salda, var pievienot nedaudz citrona sulas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai garša nebūtu pārāk salda, var pievienot nedaudz citrona sulas.

 

Nepieciešams:

  • 1 liels banāns, ko sagriezt šķēlītēs
  • 1 ēdamkarote medus
  • kanēlis
  • olīveļļa



 

 

Medu, kanēli sajauc. Lai garša nebūtu pārāk salda, var pievienot nedaudz citrona sulas. Iegūto mērcīci sajauc līdz viendabīgai konsistencei. Tajā apmērcē banānu šķēlītes un liek karstā eļļā uz 3 - 5 minūtēm apcepties. Tad apgriež uz otru pusi. Ēd, kad atdzisis.

Reklāma
Reklāma

 

Recepte no portāla Rachelschultz.com

 

 

Sastāvdaļas