Tumšie šokolādes cepumi
Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem..ja vien neesi tos pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.
Sastāvdaļas:
- 120g mīksta sviesta
- 60g pūdercukura
- 125g miltu
- 1 ēd.k. kakao
- 100g šokolādes
Gatavošana:
- Sviestu ar pūdercukuru saputo.
- Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.
- Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.
- Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
- Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.
- Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.
Recepte: Agita Gabrāne