Tumšie šokolādes cepumi

Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem..ja vien neesi tos  pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.

Šokolāde vienmēr cieņā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šokolāde vienmēr cieņā!

Sastāvdaļas:

  • 120g mīksta sviesta
  • 60g pūdercukura
  • 125g miltu
  • 1 ēd.k. kakao
  • 100g šokolādes

Gatavošana:

  • Sviestu ar pūdercukuru saputo.
  • Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.
  • Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.
  • Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
  • Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.
  • Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas