Šokolādes cepumi – vairāk nekā izcili!

Tumšās šokolādes cepumu recepte, kam jābūt katra "šokoholiķa" pavārgrāmatā!
Ja vēlies, mīklai vari pievienot arī baltās šokolādes gabalus.

FOTO: Shutterstock.com

Ja vēlies, mīklai vari pievienot arī baltās šokolādes gabalus.

Sastāvdaļas:

Tumšā šokolāde 200 g kausēšanai

Tumšā šokolāde pievienošanai gabalos 100 g

Sviests 3 ēdamkarotes (60g)

Olas 2 lielas

Tumšais Muskavado cukurs 250 g

Vaniļas cukurs 1/2 ēdamkarote

Cepamais pulveris 1/2 tējkarote

Šķipsna sāls

Reklāma
Reklāma

Kviešu milti 150 g

 

Gatavošana:

 

  1. Kopā ar sviestu izkausē 200 g šokolādes. 
  2. Sakuļ olas, pievieno Muskavado cukuru, šķipsnu sāls un vaniļas cukuru. 
  3. Kopā ar cepamo pulveri mīklai piesijā miltus, mīklai jāveidojas biezai, viendabīgai. 
  4. Pievieno salauztu šokolādi (es to sagriezu dažāda izmēra gabalos ar virtuves šķērēm). 
  5. Uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, ar karoti liek mīklu tā, lai veidojas apaļi cepumi.
  6. Cep apmēram 10-15 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Šokolādes cepumi

 

Gatavoja: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv 

Saistītie raksti