Šokolādes cepumu pankūkas

Saldais brīvdienu rīta brokastīm.

Pasniedz karstas, dekorēšanai var izmantot pūdercukuru.

FOTO: Shutterstock.com

Pasniedz karstas, dekorēšanai var izmantot pūdercukuru.

Sastāvdaļas:

  • 1,5 glāzes milti
  • 1,5 tējk.cepampulveris
  • 1/4 tējk.sāls
  • 2 ēdamk.cukurs
  • 1,5 glāzes piens
  • 1 ola
  • 2 ēdamk.kausēts sviests
  • 6-8 sasmalcināti šokolādes cepumi

 

Pagatavošana:
Maisa kopā miltus, cepampulveri, sāli un cukuru. Pienu un olu sakuļ vienā masā, pievieno kausēto sviestu, pakāpeniski pievieno arī smalcinātos cepumus. Maisa līdz viss viendabīgā masā. Sakarsē pannu un cep līdz pankūkas ir brūnas. 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas