Saldie grissini ar balto šokolādi un sukādēm

Salda uzkoda uz kociņa - grissini ar sukādēm. 

Gatavās standziņas liek glāzē atdzesēties, un pēc mirkļa tās būs gatavas pasniegšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavās standziņas liek glāzē atdzesēties, un pēc mirkļa tās būs gatavas pasniegšanai.

 

Lai pagatavotu 20 grissini, rīkojies šādi:

Nepieciešams:

  • 20 saldo grissini (itāļu maizes standziņas)
  • 200 g baltās šokolādes
  • 3 ēd.k. dzērveņu, cidoniju, upeņu sukāžu vai citu sukāžu
     

Gatavošana: 
Sukādes sagriež mazos gabaliņos vai sasmalcina blenderī, šokolādi izkausē ūdens peldē. Kad šokolāde izkususi, grissini standziņas iemērc tajā līdz pusei un uzreiz no visām pusēm apviļā sukādēs. 

 

Reklāma
Reklāma

19. martā u/v „ELKOR PLAZA” (Rīgā, Brīvības ielā 201) no plkst. 12.00 līdz 18.00 norisināsies „ELKOR pavasara festivāls bērniem”. Sīkāka informācija par pasākumu ŠEIT

 

Sastāvdaļas