Saldie grissini ar balto šokolādi un sukādēm
Salda uzkoda uz kociņa - grissini ar sukādēm.
Lai pagatavotu 20 grissini, rīkojies šādi:
Nepieciešams:
- 20 saldo grissini (itāļu maizes standziņas)
- 200 g baltās šokolādes
- 3 ēd.k. dzērveņu, cidoniju, upeņu sukāžu vai citu sukāžu
Gatavošana:
Sukādes sagriež mazos gabaliņos vai sasmalcina blenderī, šokolādi
izkausē ūdens peldē. Kad šokolāde izkususi, grissini
standziņas iemērc tajā līdz pusei un uzreiz no visām pusēm
apviļā sukādēs.
19. martā u/v „ELKOR PLAZA” (Rīgā, Brīvības ielā 201) no plkst. 12.00 līdz 18.00 norisināsies „ELKOR pavasara festivāls bērniem”. Sīkāka informācija par pasākumu ŠEIT.