Medū karamelizēti banāni ar kanēli un pekanriekstiem, pasniegti ar bezpiedevu jogurtu

Normunds Baranovskis savai ģimenei ikdienā gatavo dažādus ēdienus, ko iesaka izmēģināt arī citiem vecākiem. Ikviena no receptēm neaizņems vairāk par 10 minūtēm, turklāt, gatavojot bērniem, būsi pagatavojis maltīti visai ģimenei. 

Ātri un garšīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ātri un garšīgi!

 

 

Sastāvdaļas:
Banāni - 4 gab.
Medus - 1 ēdamk.
Sviests - 2 ēdamk.
Pekanrieksti - 100 g
Kanēlis - 2 standziņas
Bezpiedevu jogurts – 400 g

Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana:
Sargiež banānus gareniski vai ripiņās. Sakarsē pannu, pievieno riekstus un nedaudz tos pagrauzdē bez taukvielām. Tad pievieno sviestu un medu. Kad sviests pakusis, liek tajā banānu un viegli apcep. Pasniedz ar jogurtu.