Auzu pārslu un putukrējuma kārtojums
Saldēdiens ar mājas garšu, kas neprasa ne daudz laika, ne pūļu. Un tā pagatavošana patiesībā var būt patīkams kopdarbs.
Saldēdiens ar mājas garšu, kas neprasa ne daudz laika, ne pūļu. Un tā pagatavošana patiesībā var būt patīkams kopdarbs.
Šai receptei vajadzēs:
- auzu pārslas
- cukuru
- saldo krējumu
- ogas dekorēšanai.
Pagatavošana:
Uz pannas viegli apgrauzdē auzu pārslas kopā ar cukuru. Uz divsimt gramiem auzu pārslu vajag pāris ēdamkarotes cukura. Kamēr auzu pārslas pēc apgrauzdēšanas dzesējas, kuļam putukrējumu. Uz 300 gramiem saldā krējuma varam likt 3 ēdamkarotes cukura. Kad putukrējums gatavs, kārtojam traukos. Saldēdienu varam dekorēt ar ogām.