Gardās mannas pankūkas

No mannas var vārīt ne tikai putras, bet arī desertus, cept kūkas un pankūkas. Šoreiz par to, kā pagatavot mannas pankūkas. Mannu pārliet ar kefīru var iepriekšejā vakarā, tad no rīta varēs ātri un vienkārši iejaukt mīklu.

Pankūkas būs īpaši gardas ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pankūkas būs īpaši gardas ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.

Pagatavošana:

 

  1. Mannu pārlej ar kefīru vai jogurtu, apmaisa, apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
  2. Olas uzputo ar vanilīna cukuru, pievieno mannai un samaisa.
  3. Uzcep pankūkas, lejot uz pannas pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.
  4. Pasniedz ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.

Receptes autors: Rojs no Pipars.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Manna - 200.grami
  • kefīrs vai bezpiedevu jogurts - 250.grami
  • Olas - 2
  • Vanilīna cukurs - 15.grami

Saistītie raksti