Mandeļu sviesta trifeles
Ja jums šķiet, ka našķu gatavošana majās ir ķēpīga un sarežģīta, tā nebūt nav! Signe Meirāne aicina izmēģināt dažas vienkāršas receptes, kas var izrādīties īsts atklājums gan vecākiem, gan bērniem. Šoreiz tas ir gardas trifeles, kuru gatavošanā var izmantot pašu gatavotu mandeļu sviestu.
LASI MANDEĻU SVIESTA RECEPTI!
Nepieciešams:
75 g mandeļu sviesta
70 g auzu pārslu
200 g mīkstu, sulīgu dateļu bez kauliņiem
Kakao
Smalki sablendē auzu pārslas, pievieno mandeļu sviestu un dateles, turpina blendēt. No sākuma masa būs drupenāka, bet pēc brīža tā sajauksies un kļūs lipīga. Veido bumbiņas un ēd tāpat vai apviļā kakao. Trifeles var uzglabāt slēgtā traukā ledusskapī.
IEMĀCIES PAGATAVOT BANĀNU UN MANDEĻU SVIESTA SMŪTIJU!