Cepti āboli un citi kārumi no āboliem. 18 receptes rudens noskaņās
Ziemas āboli ir ideāli piemēroti dažnedažādiem gardumiem, kas gatavoti cepeškrāsnī. Smarža un tās radītā noskaņa – neaprakstāma!
Mammamuntetiem.lv recepte
Āboli ir bagāti ar A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C vitamīniem un minerālvielām: kalciju, dzelzi, magniju. Āboli satur fitoncīdus, tāpēc tos ieteicams lietot kā profilaktisku līdzekli, lai organismu pasargātu no saslimšanas un stiprinātu imunitāti. Ikdienā ābolus grauz svaigā veidā, svētkos – pagatavo kādu kārumu!
Lasītākais
Reklāma
Reklāma
Saistītie raksti
-
Biezpiena klimpas ar ābolu pildījumu
-
Ar Rīgas Melno balzamu cepti āboli
-
Ābolu rozītes
-
Ar biezpienu pildīti un krāsnī cepti āboli
-
Āboli drumstalās ar saldējumu
-
Cepeškrāsnī cepti āboli
-
Ziemas našķis: žāvēti āboli
-
Cepti āboli un ar kraukšķīgu mandeļu "jumtiņu"
-
Svaigu ābolu ķīselis
-
Pagatavo pankūkas no ķirbjiem vai āboliem!
-
Ābolu pankūciņas brokastīm
-
Svētku galda saldēdiens - ar ievārījumu pildīti āboli
-
Ziemai piemērotais saldēdiens - pildīts medus ābols
-
Āboli ar kanēli un putukrējumu. Gardi!
-
Cepam ābolmaizi!
-
Kefīra-ābolu viegli cepamā plātsmaize
-
Gardā ābolu plātsmaize ar drumstalām
-
Ābolu - kanēļa plātsmaize mājīgākām noskaņām