Ķiršu zupa elzasiešu gaumē. Recepte

Izmēģini saldo zupu no ķiršiem!

Vasaras zupa.

FOTO: Shutterstock.com

Vasaras zupa.

4 personām

Gatavošana 45 minūtes

 

Vajadzēs:

  • 100 g sviesta
  • 1,5 ēdk. miltu
  • 750 ml ūdens
  • 450 g ķiršu bez kauliņiem (vari izmantot arī saldētus)
  • 50 g ķiršu liķiera cukurs
  • 1/2 bagetes

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

  1. Katliņā izkausē 50 g sviesta. Noņem no uguns, lai brūnē, iemaisi miltus. Liec atpakaļ uz uguns un maisot pielej ūdeni. Uzvāri. Izmaisi, lai nebūtu kunkuļu. Pieliec ķiršus un Iiķieri, saldini pēc patikas. Uz mazas uguns vāri 30 minūtes.
  2. Kamēr zupa vārās, sagriez bageti šķēlēs un palikušajā sviestā pannā apcep no abām pusēm viegli zeltainu. Pasniedzot šķīvī liec bagetes šķēles un lej virsū zupu.

 

Avots: žurnāls "100 labi padomi", 2011/07. Nr.7/8

Saistītie raksti