Piparkūku un šokolādes batoniņi
Kā gan pavadīt brīvdienas? Protams, pagatavot ko garšīgu! Tētis Normunds dalās brīnišķīgā receptē, kas būs pa spēkam teju ikvienam.
Nepieciešams
180 g sviesta
100 g tumšās šokolādes
100 g kondensētā piena ar cukuru
1 ēdamk. piparkūku garšvielu (maltas)
1,5 saujas mazo zefīriņu “marshmallow”
180 g cepumu ar piparkūku garšu (sadrupināti)
Pagatavošana
Sadrupinātos cepumus sajauc ar zefīriņiem un piparkūku garšvielām. Izkausē sviestu ar šokolādi un kondensēto pienu. Savieno abas sastāvdaļas un lej formā. Pieplacini un liec ledusskapī uz vismaz 2 stundām atdzist. Sagriez gabalos un ietin katru batoniņu papīrā.