Dzimšanas dienas ciparu kūka
Vairākām paaudzēm Selga bijis pirmais bērnības cepums. Pagatavo šo našķi arī savās mājās.
Sastāvdaļas:
- 350 g saldais krējums
- 175 g cukurs
- 700 g krēmsiers
- 24 Selga Klasika cepumi
- 150 g ievārijums
Dekorācijām:
- Zemenes
- Mellenes
- Avenes
- Pistācijas
Pagatavošana:
- Saputo saldo krējumu ar cukuru.
- Pievieno krēmsieru un saputo krēmu.
- Kārto cepumus cipara formā.
- Pa virsu spiež krēmu.
- Uzliek pa virsu pusi ievārijuma, pārklāj ar nākošo kārtu cepumu.
- Atkārto krēmu, atlikušo ievārijumu, nosedz ar trešo kārtu cepumu.
- Uzspiež krēmu, dekorē ar ogām un pistācijām.
- Liek ledusskapī uz 2 h.
- Servē.