Konfekšu "Bārbele" deserts ar biezpienu
Šis īpašais deserts var kļūt par saldām svētku brokastīm, ar ko pārsteigt mazus vai lielus jubilārus, vai iepriecināt sevi un ģimeni citās īpašās dienās. Recepti iesaka pavārs Normunds Baranovskis.
Nepieciešams:
200 g kulinārijas biezpiena
Sauja zemeņu
5–7 konfektes “Bārbele”
250 ml saldā krējuma
Mandeļu skaidiņas
Pagatavošana:
- Konfektes sablendē miltos un ber bļodā.
- Pievieno saldo krējumu un kulinārijas biezpienu.
- Visu kārtīgi izmaisi, līdz izveidojas krēmīga masa.
- Zemenes griez uz pusēm un kārto deserta trauciņā.
- Tām virsū liec sakulto krēmu un pārber mandeļu skaidiņas.
- Pārkaisi atlikušos konfekšu miltus.